دربازدیدمدیر کل دفتر بازرسی استانداری خراسان رضوی ازموسسه صنعتی گوشت مشهد عنوان شد:
” لزوم هم اندیشی و تاثیرتبدیل ظرفیت های بالقوه به بالفعل در کشتارگاه در کاهش قیمت گوشت”

 به گزارش روابط عمومی واموربین الملل موسسه صنعتی گوشت مشهد صبح روز دوشنبه ۳دی ماه۹۷ ناصر فخر موحدی مدیر کل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی ازنقاط مختلف موسسه صنعتی گوشت مشهد بازدید به عمل آورد.

دراین بازدید که جمعی از کارشناسان دفتربازرسی استانداری وی را همراهی می کردند مهندس اسماعیل نورمحمدی رئیس کشتارگاه صنعتی مشهد ضمن ارائه توضیحات فنی گفت: موسسه از سال گذشته اقدام به بهینه سازی و ارتقاءتجهیزات خوددر راستای بهینه سازی کیفیت گوشت و سلامت آن نموده است

ناصر فخر موحدی مدیر کل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی گفت: خوشبختانه با تدابیر تیم جدید مدیریتی تمهیدات خوبی صورت گرفته است و حقیقتا پیشرفت های چشمگیری را در زمینه ارتقاء سلامت وایمنی بهداشتی شاهد هستیم.

وی ضمن لزوم استفاده از ظرفیت های بالقوه کشتارگاه گفت : با توجه  به بازدیدی از بازار دام و کشتارگاه داشتیم کشتار گاه از نظرذبح و استحصال دام و سردخانه و تحویل لاشه به کشتارکنان توانائی های وافری دارد لذا بنظر می رسدکه بازار دام کشتارگاه ظرفیت کافی را برای تبدیل شدن به بازار دام اصلی مشهد را دارد.

روابط عمومی وامور بین الملل موسسه صنعتی گوشت مشهد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *