به گزارش روابط عمومی واموربین الملل موسسه صنعتی گوشت مشهد جواد رنجبر مقدم مدیراداری پشتیبانی ومنابع انسانی موسسه از تلاش همه جانبه و تمهیدات اندیشیده شده درکشتارگاه تحت تدابیر وتفکرات ریاست مجموعه وتیم مدیریتی تحت امر وی در راستای مبارزه با بیماری کرونا وجلوگیری از شیوع آن خبرداد.
وی با سپاس از تلاشها ومساعدت های همه جانبه مهندس سید مجید موسوی رئیس موسسه بااشاره به پیش بینی های لازم به محض اطلاع از این بیماری گفت: با توجه به اینکه موسسه صنعتی گوشت مشهد رابطه مستقیم در سلامت غذائی وایمنی بهداشتی جامعه دارد لذا در زمان اعلام رسمی این بیماری، تمهیدات لازم ازجمله دعوت از مهندسین و کارشناسان مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد جهت آموزش و پیشگیری از بیماری کرونا اندیشیده شد و نسبت به آموزشهای لازم جهت کلیه پرسنل مجموعه اقدام گردید.
مدیرمنابع انسانی کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد افزود: کلیه قسمتهای مجموعه از جمله رختکن ها، سرویس های بهداشتی،رستوران،سالنهای کشتار و مسیرهای پر تردد با هیپوکلریت ۲% ضدعفونی وگند زدائی گردیده و در محیط گاش های دام علاوه بر استفاده از محلول مذکور، استفاده از شعله افکنی در آن محیط از اقدامات بسیار مهمی بوده که بطور مداوم پس ازاتمام کار، بصورت روزانه انجام می پذیرد.
مدیراداری پشتیبانی کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد با تصریح بر این نکته که علاوه بربهداشتی بودن محیط و محاط کشتارگاه ، سلامتی پرسنل وکارکنان مجموعه نیز از اهمیت بسزائی برخوردار است ادامه داد: ضمن اینکه سرویس های ایاب و ذهاب موسسه بصورت روزانه با محلول هیپوکلریت ۲% ضدعفونی می گردد هنگام ورود آنان به محیط کار و نیزسایر مراجعین به موسسه علاوه بر استفاده از محلولهای ضد عفونی کننده هیپوکلریت ۱% و اتانول ۷۰درجه، بوسیله تب سنج های دیجیتالی مادون قرمز درجه حرارت بدن آنان کنترل گردیده وچنانچه دمای بدن آنان بالاتر ازحد نرمال باشد از ورود آنان به موسسه جلوگیری و به پزشک مربوطه معرفی می گردند.
جواد رنجبرمقدم باتاکید بر نظارت کامل بر سلامت محیط کشتارگاه وپرسنل شاغل در آن اظهار داشت: علاوه برتب سنجی مداوم کارکنان این مجموعه، اکسیژن خون آنان با دستگاه اکسیمتر بصورت روزانه اندازه گیری وچنانچه اکسیژن خون آنها کمتر از ۹۳ باشد علاوه بر معرفی به پزشک مربوطه جهت بررسی بیشتر ، از ورودشان به محل کار جلوگیری وتا بهیودی کامل به آنان مرخصی تشویقی اعطا می گردد.
این مقام مسئول اضافه نمود: توزیع اتانول ۷۰درجه و هیپوکلریت ۱% در بخش های کاری پرسنل بصورت افشانه ونیز اهداء آنها به پرسنل سالن تولید جهت استفاده خانواده در منزل از دیگر اقدامات انجام شده می باشد.
مدیر اداری کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد ضمن بیان حذف ثبت اثرانگشت حضور وغیاب در راستای جلوگیری ازشیوع بیماری کرونا خاطر نشان ساخت: از آنجائی که یکی از راههای انتقال این ویروس تماس افراد با اشیاء خصوصا شیئی واحد است لذا ضرورت جایگزینی آن با صدور کارت مغناطیسی جهت کلیه پرسنل بیش از بیش احساس می گردید که خوشبختانه این امر بسرعت تمام تحقق یافت.
وی از تکمیل فرم بیمار یابی ارائه شده توسط پزشک موسسه برای مراجعه به خانه بهداشت کارگری یاد کرد و باذکر الزام آور بودن استفاده پرسنل از ماسک و دستکش های یکبارمصرف افزود: توزیع صبحانه و نهار بصورت پک بهداشتی و حذف کلیه لوازم مشترک مانند قاشق و چنگال و به کار گیری از وسایل یکبارمصرف از سایر تمهیدات اندیشیده دراین کشتارگاه صنعتی می باشد.
رنجبرمقدم بایادآوری این مطلب که اقدامات انجام پذیرفته با همت مدیران وپرسنل زحمتکش و ایثارگر مجموعه صورت پذیرفته ضمن تشکر و قدر دانی از ایشان بیان داشت: ضدعفونی کلیه میزها ،دستگیره ها ،سیستم کامپیوترها بصورت روزانه و نیز اعطای مرخصی تشویقی به همکارانی که مشکوک به این بیماری هستند و همچنین دورکاری آنان، از دیگر اقدامات صورت پذیرفته درراستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا می باشد.

سید محسن امامی- مسئول روابط عمومی واموربین الملل موسسعه صنعتی گوشت مشهد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *