به گزارش روابط عمومی موسسه صنعتی گوشت مشهد:این دوره آموزشی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی،به همت واحد آموزش موسسه و با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و شبکه دامپزشکی مشهد در سالن اجتماعات موسسه برگزار گردید .
طی این دوره آموزشی،پرسنل خط تولید و بسته بندی موسسه با راهکارهای عملی و پیشگیرانه بهداشتی جهت آشنایی و کنترل بیماری های مشترک انسان و دام و راه های پیشگیری و انتقال تب کریمه کنگو آشنا شدند .
در این دوره ،کارشناسان دامپزشکی ضمن معرفی خطرات ناشی از بیماری های مشترک انسان و دام ،خاطر نشان کردند که همشهریان محترم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری مشترک دام و انسان ،از ذبح و بسته بندی دام هایی که خارج از محیط کنترل شده وغیر بهداشتی ذبح شده اند ،جدا خودداری نمایند.
شایان ذکر است این دوره آموزشی به صورت هفتگی تا اواسط تیر ماه در موسسه صنعتی گوشت مشهد برگزار میگردد .
اخبار موسسه